Szögyal Rinpocse : Tibeti könyv életről és halálról
2023. szeptember 12. írta: veronik.dul

Szögyal Rinpocse : Tibeti könyv életről és halálról

tibeti_konyv_eletrol_es_halalrol.jpg Gyerekként egy bizonyos életkorban elkezdi az embert érdekelni a halál. Kérdezgeti is a szüleit akik vagy zavarba jönnek és terelik a témát vagy megpróbálják elmagyarázni, ahogy ők gondolják s közben rájönnek hogy igazán nem is foglalkoztak a témával. A gyerek csak kérdez, a felnőtt meg próbál válaszolni.

Mert mikor is foglalkozunk a halállal és az utána lévő dolgokkal? Amikor vagy egy hozzánk közelálló haldoklik vagy mi leszünk súlyos betegek.

Szögyal Rinpocse nyugaton élő tibeti buddhista tanító és mester összefoglaló munkája a haldoklásról és a halálról szóló tradicionális tibeti tanokat magyarázza el és veti egybe a modern világ halálkutatásaival. 

Néha érdemes megállni és elgondolkodni azon, hogy miért is vagyunk ezen a világon és milyen szerepe van a halálnak ebben.

Itt lehet megvásárolni a könyvet:

Szögyal Rinpocse : Tibeti könyv életről és halálról

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6818199873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása