Gál Kristóf: Google Adwords nagykönyve 2.0
2015. április 26. írta: veronik.dul

Gál Kristóf: Google Adwords nagykönyve 2.0

gal_kristof_google_adwords_nagykonyve.jpg

Gál Kristóf az egyik legtöbbet tapasztalt hazai AdWords szakértő. Nagyon korán kezdett foglalkozni ezzel a területtel, akkor amikor Magyarországon még szinte alig tudta valaki, hogy egyáltalán létezik a Google AdWords rendszer.

Egyértelműen úttörőnek számít AdWords témában: elsők között volt, aki magyar nyelvű blogot indított a témában. Magyar nyelvű online tanfolyamot szervezett, magyar nyelvű oktató anyagot állított össze valamint az elsők között szerezte meg a különböző Google minősítéseket.

Mit is mondanak mások erről a könyvről mások?

"Kristóf könyve alapmű azoknak, akik önmaguk szeretnének eligazodni a Google AdWords útvesztőiben. Én biztosan kötelezővé teszem azoknak a munkatársaimnak, akik ezzel a területtel kerülnek kapcsolatba munkájuk során. És azoknak is, akik azért felelősek, hogy azokkal az alvállalkozókkal tartsanak kapcsolatot, akik számunkra AdWords fiókot kezelnek." 
Szombati Orsolya, a Profonte / Marketing Kivitelezés alapítója 

"A Google AdWords a munkám része, így nem gondoltam, hogy annyi tanfolyam után tudnak még újat mondani a témában. Hát, Kristóf tudott. Ajánlom mindenkinek, akinek köze van az AdWords hirdetésekhez, legyen akár kezdő vagy akár rutinosabb hirdető. Különösen tetszik benne, hogy szerintem az is megértené az AdWords Működését a könyv alapján, aki soha nem látott még AdWords fiókot." 
Varga Balázs online marketing specialista, Randstad Hungary Kft. 

"Nagyjából tudom, hogy mi az AdWords, de sosem értettem, hogy miért lehetnek olyan nagy különbségek az eredményekben. Most már világos, ahogy az is, kihez fordulnék, ha segítség kellene a témában." 
Gayer Gábor Kontakt-Humán Biztosítási Alkusz Kft.

És Te mennyire vagy járatos a témában? Megvan esetleg ez a könyv? Mi a véleményed róla?

 Ha szeretnéd megvásárolni ezt a könyvet, akkor kattints IDE!

Ezek a könyvek is segíthetnek vállalkozásod fejlesztésében:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr27399988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása