Juhász Ildikó - Vargáné Lengyel Adrienn: Érettségi témakörök vázlata biológiából
2015. április 23. írta: veronik.dul

Juhász Ildikó - Vargáné Lengyel Adrienn: Érettségi témakörök vázlata biológiából

erettsegi_temakorok_vazlata_biologiabol.jpg

Ahogy közeleg az érettségi és fogy az idő, annál nagyobb szolgálatot tesz ez a könyv, hiszen segítségével könnyen áttekinthetővé válnak az érettségi témakörök biológiából.

A kiadvány közép- és emelt szintű érettségire készíti fel az olvasót. Összefoglalja azokat az elméleti ismereteket, amelyeket a vizsgázónak a sikeres érettségi vizsgához feltétlenül tudnia kell.

Nem csak a középszintű ismereteket tartalmazza, hanem - tőlük jól megkülönböztethető módon - az emelt szintű tananyagot is. Az összeállításnál figyelembe vették az érettségi és az új kerettantervi követelményeket, illetve a legutóbbi érettségi vizsgák feladatsorait. 


A könyv tartalmazza a vizsgakövetelményekben szereplő fogalmak meghatározását, az új kerettantervben megadott kulcsfogalmak hiánytalanul megjelennek. Összefoglaló táblázatok, ábrák segítségével könnyebb az ismeretek rendszerezése.


Érettségi témakörök vázlata biológiából című könyv nagyszerű szolgálatot tesz az érettségi előtt állóknak, de alsóbb évfolyamon tanulók is kiválóan használhatják az adott témakörök áttekintésére, ellenőrzésére.

Neked megvan ez a könyv? Mi a véleményed róla? Segített a felkészülésben?

Ez és még több érettségi témakör vázlat megrendelhető ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr467382726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása