Nagy Balázs: Magyarország túraútvonalai
2015. április 22. írta: veronik.dul

Nagy Balázs: Magyarország túraútvonalai

Budapest és környéke- Túrázók nagykönyve

turazok_nagykonyve.jpg

Néha egyszerűen muszáj kiszakadni a megszokott környezetből és elindulni egy kis kalandra. Sokszor nem is tudjuk, hogy nem is olyan messze tőlünk milyen kincseket is rejteget a természet.

Magyarország túraútvonalai könyvsorozat legújabb kötete a Budapesten és környékén kirándulni vágyóknak készült. Olyan, egy nap alatt bejárható túrák kerülnek bemutatásra ebben a könyvben, amelyek nagyon könnyen megközelíthetőek a fővárosból.


Budapest földrajzi fekvése miatt egyedülálló, bármerre is indulunk, gyönyörű kirándulóhelyszíneket fedezhetünk fel közvetlen környezetében.

Úti célunk legyen akár a Budai-hegység, a Börzsöny vagy éppen a Pilis, biztos, hogy páratlan élményben és pazar panorámában lesz részünk, hiszen mi is lehetne jobb program egy napsütéses napon, mint egy jó kis családi túrázás?


A szerzők a túraútvonalak leírását gyakorlati tudnivalókkal egészítették ki. Minden kirándulásnál szerepelnek a felkészülést segítő információk: a távolság, a bejáráshoz szükséges idő, a szintemelkedés, a pontos, jelzésekkel ellátott útvonal, a nehézségi fok, valamint a tervezéshez kiváló támpontot nyújtó áttekintő térkép, és természetesen a bejárt túrákról készült csodálatos fotók.


Nincs más hátra, mint felhúzni a túracipőt vagy biciklire pattanni és indulhat a nagy kaland!

Te ismered ezt a könyvet? Milyen más túrázással kapcsolatos könyveket ismersz? Mondd el a véleményed hozzászólás formájában!

Szeretnéd megvásárolni a könyvet? Kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr287382668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása