Isabelle Kessedjian: Pupinett, az én babám
2015. április 10. írta: veronik.dul

Isabelle Kessedjian: Pupinett, az én babám

Egy horgolt figura, 10 különböző ruha, 45 kiegészítő és egy jókora bőrönd

pupinett_az_en_babam.jpg

Na aki szeret horgolni, akkor itt egy nagyszerű kihívás. Nem tűnik túl egyszerűnek, de a szerző szerint Pupinett, a bájos horgolt baba elkészítéséhez csak a legegyszerűbb technikákat és horgolóöltéseket kell ismerni.

A babát igazi egyéniséggé tudjuk varázsolni, ha a könyvben található sokféle frizuraötletből merítünk. A könyv segítségével horgolhatunk pizsamát, ágyneműt, kertésznadrágot, inget, pulóvert, fürdőruhát, kabátot, sálat, sapkát, hét különböző jelmezt, és még nagyon sok apró kiegészítőt, így Pupinett biztosan mindig az évszaknak és alkalomnak megfelelően lesz felöltöztetve. 

Kezdőknek is ajánlható ez a könyv, mert tényleg csak az alapokkal kell tisztában lenni, ahhoz, Pupinett baba kiegészítőivel együtt megszülessen a szorgos ujjak között.

Te szeretsz horgolni? Miket szoktál készíteni? Esetleg van kedvenc könyved ebben a témában? Írd meg nekünk hozzászólás formájában!

 Ha megvennéd, kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://jokonyvekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr117348296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása